Vrijwilligers

Naast de professionele medewerkers zullen er vaak vrijwilligers bij ’t Warme hart aanwezig zijn. Zij zorgen voor extra aandacht en een paar extra handen.

Vrijwilliger zijn is echter niet vrijblijvend. Als u zich aanmeldt rekenen wij er op dat u achter onze visie staat en zich voor 100% in wilt zetten. Daar krijgt u dan ook veel voor terug. U zult zich gewaardeerd voelen door deelnemers en medewerkers!

Vrijwilligers worden ingezet als gastvrouw/gastheer, bij het koken en bij andere specifieke activiteiten. Indien u vrijwilliger wilt worden bij ’t Warme hart, vult u dan het contact formulier in onderaan deze pagina. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen via telefoonnummer: 0184-769076

Wij zoeken vrijwilligers voor de volgende functies:

  • Vrijwilligers die willen koken.
    We zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om voor een grote groep (voor maximaal 12 deelnemers + begeleiding) te koken. Dat zou één keer per week kunnen, maar het kan ook dat je in overleg met ons een datum prikt, waarop je wilt koken voor ’t Warme hart. Heb je hiervoor belangstelling? Neem dan contact met ons op.
  • Vrijwilligers om te wandelen.
    Voor alle dagen in de week zijn we op zoek naar vrijwilligers die samen met één of meerdere deelnemers wil gaan wandelen. Tijden in overleg. Vindt u het leuk om eens in de buurt van ’t Warme hart een wandeling maken, neem contact met ons op!

Aanmelden als vrijwilliger